top of page
  • Foto van schrijverCorinne

Gratis ontwikkelgesprek: nuttig of nodig? Week van de Loopbaan (18 tot 22 september 2023)

Blijf scherp,

blijf ontwikkelen.


De beroepsvereniging van loopbaancoaches waar ik bij ben aangesloten organiseert in de week van 18 tot en met 22 september de Week van de Loopbaan. Tijdens deze week bied ik als loopbaancoach gratis ontwikkelgesprekken aan met jou of met jouw werknemers. Interesse? Neem contact op.


Ontwikkelgesprek? Nuttig of nodig?

Een ontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou als werknemer in staat om met een deskundige en ervaren coach je potentieel te bespreken en interne mobiliteit te verkennen. Door aan te sluiten op je interne motivatie en het geven van onafhankelijke en deskundige feedback, inzichten en advies ontstaan er voor jou meer mogelijkheden dan je had kunnen vermoeden. Ook binnen je huidige werkomgeving.


Het is essentieel om regelmatig stil te staan bij je motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een ontwikkelgesprek je helpen om werkstress te voorkomen en je zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten.


Samen met mij als loopbaancoach reflecteer je op vaardigheden, ambitie, zingeving, werk-privébalans en groeimogelijkheden. Zo krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw toekomst en carrière.


Een ervaren loopbaancoach helpt bij het reflecteren op loopbaanervaringen, uitdagingen, successen en leermomenten.


Met een loopbaancoach die is aangesloten bij NOLOC ben je verzekerd van loopbaanbegeleiding die het verschil kan helpen maken.


Maak meer van je loopbaan en maak gebruik van deze waardevolle mogelijkheden! Meld je nu alvast aan voor een gratis ontwikkelgesprek bij Bubblywork: stuur een mail naar info@bubblywork.nl Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van het gesprek in de derde week van september.


87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Meer werkplezier!

Heb je plezier in je werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is je antwoord ja, dan is het belangrijk om dat zo te houden. Als je nee zegt, is het zinvol om na te gaan waar dat aan ligt e

Tip: Las een pieker-over-je-werk dag in 

Voel jij je al een tijd onrustig? Je zult niet de eerste zijn die geen energie meer haalt uit het werk. En aan het aftellen is tot zijn of haar vrije dagen om zichzelf dan voor te nemen dan ECHT goed

Comments


bottom of page