top of page

Loopbaancoachtraject

Een combinatie van gesprekken, spellen en creatieve werkvormen om jou alles mee te geven om een leuke baan te vinden of te houden.

Herken jij je hierin?

 "De studie was niet wat je er van gehoopt had, je haakt af ... maar wat nu? Van je studiekeuze en opleiding hangt zoveel van af voor je toekomst. Hoe maak je een goede studiekeuze?"

 

"Nog nooit voelde een werkdag zo lang ... Verveeld staar ik na de lunch naar mijn laptop.  Weer dwaal ik af op mijn werk. Dit voelt niet goed. Ik doe werk waar ik geen motivatie voor heb."

 "Rennen, hollen en vliegen ... Het is al 12 uur en ik heb mijn eerste kop koffie nog niet op. Mijn mailbox ontploft. Ik ben gestresst! Kan dit niet anders? Moet ik nieuw werk zoeken?"

"Uren had ik gestoken in de voorbereiding op dit gesprek met mijn leidinggevende om die nieuwe functie krijgen in het bedrijf. Maar ik ben teleurgesteld, ik krijg de baan niet. Ik zit vast in mijn ontwikkeling. Wat kan ik nog doen?"

"Sollicitatie 385 ... en weer afgewezen! Ik weet niet meer waar het aan ligt en heb de moed en energie niet meer om opnieuw te solliciteren."

"Er zijn zoveel opleidingen. En ik heb al wel een en ander gedaan.

Welke opleiding of cursus helpt mij bij mijn volgende stap?"

Wacht dan niet en kom in actie!

Een groot deel van je leven besteed je aan werk. Als al je energie wegloopt op je werk tast dat je privé-leven aan. Je houdt bijna geen energie meer over voor de dingen die minstens zo belangrijk zijn: je gezin, gezondheid, relaties en vriendschappen.

Ik kan je helpen om weer gelukkig op je werk te zijn! Waar je je talenten kunt inzetten om voor jou betekenisvol werk te doen. Om bruisend in je werk en in het leven te staan. Dat is StarreveldCoaching! 

Maak afspraak

Loopbaancoaching is iets voor jou wanneer je écht wil ontdekken welke baan past bij jou!

 • Je wil ontdekken welke baan past bij jou 

 • Je wil ontdekken wat je talenten zijn

 • Je wil ontdekken wat je werkplezier geeft

 • Je wil een nieuwe, leuke baan vinden OF

 • Je wil ontdekken of je huidige baan wil behouden OF

 • Je wil ontdekken welke carrière switch je wil maken en welke opleiding daar bij past

 

Als loopbaancoach ben ik betrokken bij jou als persoon. We beginnen het loopbaantraject met jouw loopbaanvraag. Aan de hand van jouw vraag gaan we in het traject aan de slag met de stappen: ​wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Deze stappen zijn de rode draad.​ Na elke afspraak krijg je opdrachten mee om aan te werken. Zo ga je doelmatig werken aan de toekomst van jouw carrière. Aan het einde van het traject ontvang je van mij een eindrapportage met de inzichten en jouw beroepsperspectief.

Lees de ervaringen van anderen met loopbaancoaching bij StarreveldCoaching

Kirsten Pieterman

Onderwijsadviseur
Kirsten foto.jpeg

Ik ben met een loopbaantraject bij Corinne gestart omdat ik al een poos wist dat ik een andere baan wou hebben, maar er zelf niet uitkwam wat voor een baan. Nu ga ik over 2 weken met mijn nieuwe baan beginnen! Een baan waarvan ik niet wist dat die bestond, maar waar alle losse elementen die we tijdens het traject hebben geïdentificeerd in samenkomen. Iets waar ik super blij mee ben en ontzettend veel zin in heb! De eerste vacature waar ik echt blij van werd en in geloofde is mijn nieuwe baan geworden.

Leonore Vervoorn

Community bouwer
Leonore - HR -5.jpg

In de zoektocht naar een nieuwe uitdaging gingen de wildste plannen en ideeën ging door mijn hoofd. Corinne heeft mij in een korte tijd geholpen om mijn talenten, waarden en loopbaanankers scherp te krijgen. Samen hebben we mijn ideeën daaraan getoetst. Ik heb nu een afgewogen keuze kunnen maken over de richting die ik op wil met mijn loopbaan. Ik kan Corinne van harte aanbevelen als loopbaancoach!

Wat maakt loopbaancoaching bij StarreveldCoaching uniek?

"Ik zet jou niet met je talenten op de drempel" 

Uniek voor de loopbaancoaching bij StarreveldCoaching is dat ik werk met creatieve werkvormen en loopbaanspellen. Het fundament hieronder is de positieve psychologie en wetenschappelijke theorieën achter loopbaancoaching. Deze werkwijze is uniek omdat de gesprekken en spellen je brein activeren. En je uit het stresssysteem halen. Je kan weer zelf nadenken over oplossingen en betrekt wensen en verlangens die diep waren weggestopt. Jouw talent zit al in jou!

 

Dit in tegenstelling tot loopbaancoaching aan de hand van testen, waarbij je een uitgebreid rapport krijgt met je talenten maar niet verder komt. Je bent dan niet geactiveerd. Ik zeg vaak: "Ik stuur je niet met een rapport met jouw talenten naar huis, maar met een actieplan en scherpe focus voor je volgende stap!"

MandyEisingFotografie-28.JPG
MandyEisingFotografie-13_edited.png

Wat is het resultaat van een loopbaantraject?

Ik zie een loopbaantraject als jouw ontdekkingstocht.

Met als resultaat een scherpe focus voor je carrière!

 

Resultaten van de loopbaancoaching zijn:

 • je weet wie je bent als mens, je kent je waarden en drijfveren.

 • je weet welke kwaliteiten en (kern)talenten jij hebt.

 • je creëert een goede werk / privé balans voor jezelf die precies past bij jouw leven.

 • je beschikt over een overtuigend C.V.

 • je voelt je zelfverzekerd over wat jij wil tijdens netwerken en in sollicitaties.

 • je hebt een actieplan waar je de komende 3 tot 6 maanden mee aan de slag kan.

 • je hebt een scherpe focus voor je carrière en weet voor welke functie je wilt gaan.

 • je maakt een weloverwogen studiekeuze.

 • je vindt of houdt die fantastisch, leuke baan.

 • Waarvoor kan ik bij StarreveldCoaching terecht?
  Je kan bij loopbaancoachpratijk StarreveldCoaching terecht wanneer één of meerdere van onderstaande onderwerpen speelt: Jobhoppen (vaak veranderen van baan) Ziekte of burn-out Thuiszitten Overwegen van een carrière switch Studiekeuzes Op zoek naar uitdaging Ambities waar willen maken Ontdekken van je talenten Moeite met werk-prive balans Conflict met je werkgever / baas Niet gehoord / gezien voelen Je zoekt een luisterend oor Outplacement
 • Ik woon niet (in de buurt van) Hengelo, kan ik nog steeds bij StarreveldCoaching terecht? (Online / Hybride)
  Ook als je niet in de buurt woont van Hengelo kan je voor loopbaancoaching of een loopbaantraject bij StarreveldCoaching terecht. De coachsessies gaan dan via videobellen. Er is altijd 1 dagdeel dat we elkaar offline ontmoeten. Neem voor meer informatie over een online traject contact op.
 • Welke thema's komen aan bod in een loopbaantraject?
  Dit is een korte weergave van thema's die aan bod komen in het loopbaantraject. Thema 1: Wie ben ik? Loopbaanankers, hoe maak ik keuzes, wat zijn mijn kerntalenten Betekenis van je levensverhaal en je loopbaan tot nu toe Wat zijn je kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën Welke kerntalenten heb jij Thema 2: Wat wil ik? Kwaliteiten en kerntalenten vertalen naar je ideale werkdag en ideale werkomgeving Welke (werk)activiteiten passen bij waar je energie van krijgt Welke beroepen en branches zijn er allemaal, out-of-the box kijken Bepaal en stel je eigen droomberoep samen Thema 3: Wat kan ik? Start / Switch / Schat beroepen en branches bepalen Oriënteren op vacatures, organisaties en opleidingen Belemmerende overtuigingen overwinnen Scherpe focus en richting kiezen Actieplan en C.V. op maat opstellen
 • Hoe lang duurt het loopbaantraject?
  Gemiddeld zo'n 3 tot 4 maanden. De eerste 3 afspraken zijn om de 2 weken. Daarna kan het zijn dat er langere periodes tussen de afspraken zitten, zodat je bijvoorbeeld tijd hebt voor arbeidsmarktverkenning. We spreken samen de frequentie af.
 • Hoe weet ik of mijn werkgever loopbaancoaching vergoed?
  Deze volgende CAO’s hebben een vergoeding: 1. CAO Gemeenten, artikel 8.6: De werknemer krijgt op zijn verzoek na elke periode van 36 maanden loopbaanadvies. 2. CAO Nederlandse universiteiten (UT valt hieronder): Heb je een dienstverband van minimaal twee jaar bij de universiteit? Dan kun je gebruikmaken van loopbaanadvies. De universiteit betaalt de kosten voor dit persoonlijke advies. 3. CAO Universitair medische centra (MST valt hieronder), artikel 3.5: De medewerker heeft, indien hij dat wenst, eenmaal per vijf jaar recht op een loopbaanadvies dat wordt uitgebracht door een door de werkgever aan te wijzen interne deskundige. Als wordt besloten een externe deskundige in te schakelen gebeurt dit in overleg met de medewerker. 4. CAO Sociaal werk (veel maatschappelijke instellingen en stichtingen vallen hieronder), artikel 3.3 De werknemer kan voor de realisatie van zijn afspraken over individuele inzetbaarheid onder meer gebruik maken van het Loopbaanbudget (artikel 3.3). Het Loopbaanbudget bestaat uit een geldbedrag (Loopbaanbedrag) en uit uren (vitaliteitsuren). 5. CAO Primair onderwijs (voor als je leraar bent), artikel 8a.3 Basisbudget duurzame inzetbaarheid voor iedere werknemer, 1. Iedere werknemer heeft jaarlijks het recht om 40 uur van de werktijd te besteden aan duurzame inzetbaarheid. 2. Deze uren worden door de werknemer na overleg ingezet voor de volgende bestedingsdoelen: coaching. (Liever financiering? Neem je uurloon en vermenigvuldig dit met 40. Dat is je budget. Het loopbaantraject doe je dan in je eigen tijd) Er zijn nog veel meer CAO's waar vergoedingen in staan voor loopbaantrajecten. Ik kan ze niet allemaal hier noteren, maar in een oriënterend gesprek kijk ik met je mee in jouw CAO. En kan ik met je meedenken hoe je hierover het gesprek aan gaat met je werkgever. Meestal kan je deze vraag ook stellen aan een HR adviseur, personeelsadviseur of iemand die over leren&ontwikkelen gaat bij het bedrijf waar je werkt. Bij kleinere bedrijven is dit de ondernemer of je leidinggevende.
 • Mijn werkgever betaalt de loopbaancoaching (zakelijk tarief)
  Ik stel een offerte op voor je werkgever na het eerste oriënterende gesprek met jou. Laat je werkgever gerust contact opnemen mocht hij of zij vragen hebben. StarreveldCoaching kan desgewenst ook een outplacement bieden.
 • Wat zijn de betaaltermijnen voor het loopbaantraject? (particulier tarief)
  Het is mogelijk dit te betalen in twee of drie termijnen.

Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-42.jpg

Hoe spreken we af?

De coaching is op locatie,

bij mijn kantoor aan huis.

Ik werk vanuit Hengelo (Ov).

Er is ook een mogelijkheid

voor online, dan ontmoeten

we elkaar door videobellen.

Liever eerst kennismaken?

Wil je eerst kijken of het klikt met mij? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op voor het plannen van een oriëntatiegesprek om vrijblijvend (gratis) kennis te maken. Dit oriëntatiegesprek kan telefonisch of op locatie. Ik kijk er naar uit je te spreken!

MandyEisingFotografie-33.JPG
bottom of page