top of page

Tip: Las een pieker-over-je-werk dag in 

Voel jij je al een tijd onrustig? Je zult niet de eerste zijn die geen energie meer haalt uit het werk. En aan het aftellen is tot zijn of haar vrije dagen om zichzelf dan voor te nemen dan ECHT goed na te denken over wat je wil. Blijven bij je huidige baan of toch iets anders gaan doen? 


Het risico bestaat dat je elk vrij moment loopt te piekeren over je werk. Met als gevolg dat je niet tot rust komt. Of er gebeurt juist het tegenovergestelde. Je denkt totaal niet meer aan werk. Met als gevolg dat je na elk weekend of die vakantie nog niet weet wat je wil.


Mijn tip is daarom: las een pieker-over-je-werk dag in. Markeer deze dag als het moment dat je met een notitieblok gaat zitten. Schrijf op waar je nu tegen aan loopt. Maak een voor- en nadelen lijst van je huidige baan. Wat geeft en kost energie. En probeer te bedenken wat je anders wil.


Merk je dat dit heel lastig voor je is? Staak je gepieker en maak direct een afspraak voor een loopbaankeuze advies bij mij als loopbaancoach. Dan kan je op je vrije dagen echt gaan genieten van de belangrijke zaken in het leven. En tot rust komen.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Meer werkplezier!

Heb je plezier in je werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is je antwoord ja, dan is het belangrijk om dat zo te houden. Als je nee zegt, is het zinvol om na te gaan waar dat aan ligt e

Is jouw werkstress nog gezond?

🚦 Is de stress die jij ervaart door je werk nog normaal? Of is er meer aan de hand? Om die vraag te beantwoorden heb je inzicht nodig in je stress. Want wat is het verschil tussen gezonde stress door

Comentários


bottom of page