top of page
  • Foto van schrijverCorinne

Wat ga jij doen met €1000? STAP budget en loopbaancoaching

Bijgewerkt op: 11 jan. 2023

Wat zou jij doen met € 1000? Wat zou jij doen als je met 1000 euro een opleiding kan gaan doen die er voor zorgt dat jij meer werkplezier krijgt? Een opleiding die je inspireert?


Deze vraag stel ik je natuurlijk niet zomaar … het is namelijk mogelijk om vanaf morgen (1 maart 2022) bij het UWV het STAP - budget aan te vragen. Het STAP budget is maximaal € 1000 per jaar voor een opleiding naar jouw keuze. Je kunt dit geld gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Hoe gaaf is dat!


Kies een opleiding waar jij energie van krijgt

Als ik je 1 ding mocht influisteren … kies een opleiding waar jij energie van krijgt! Een opleiding die je inspireert. Een opleiding volgen is niet iets wat MOET om bij te blijven, het mag iets zijn wat je plezier geeft. En zin om elke dag weer aan het werk te gaan. Mijn rol als loopbaancoach is jou liefdevol er op te wijzen keuzes te maken die je energie geven en niet vanuit een moeten. Het is zo belangrijk dat de opleiding die je kiest in lijn is met werk en een carriére waar jij energie van krijgt. Want alleen als je er plezier in hebt ga jij je willen blijven ontwikkelen en je positie versterken. Je motivatie komt dan vanbinnenuit.


Ik weet niet welke opleiding ik wil doen …

Wat nu als je niet weet welke opleiding je wilt gaan doen? Laat me je geruststellen, je bent niet de enige. En als loopbaancoach kan ik je helpen.


Vind jij je werk nu leuk? En wil je graag een keer sparren over de inzet van het STAP budget? Tijdens een losse loopbaancoachsessie kan ik met je meedenken over welke opleiding in lijn is met je carrière en je helpen tot een goede keuze te komen.


Vind jij je werk nu niet meer leuk of uitdagend? Dan is een loopbaancoachtraject wat voor jou. Tijdens een loopbaancoach traject gaan we aan de slag met het vinden van een opleiding die past bij jou en je talenten. Geven we ruimte aan je dromen en wat past met de huidige arbeidsmarkt. Op die manier zoeken we samen je persoonlijke stip op de horizon. Daarbij zet ik mijn expertise in om je te wijzen op opties waar je zelf nog niet op gekomen was en help ik je stap voor stap, net zo lang totdat jij weet welke opleiding je wilt gaan doen!


Zet een eerste stap

Interesse in een losse loopbaancoachsessie om te sparren over het STAP budget? Of overweeg je een loopbaancoachtraject. Zet vandaag een stap, neem contact op via bubblywork.nl , mail naar corinne@bubblywork.nl of stuur een app naar 06 47218779


Meer informatie over het STAP budget vind je op www.stap-budget.nl Hier vind je ook het opleidingsregister met alle opleidingen die meedoen.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Meer werkplezier!

Heb je plezier in je werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is je antwoord ja, dan is het belangrijk om dat zo te houden. Als je nee zegt, is het zinvol om na te gaan waar dat aan ligt e

Tip: Las een pieker-over-je-werk dag in 

Voel jij je al een tijd onrustig? Je zult niet de eerste zijn die geen energie meer haalt uit het werk. En aan het aftellen is tot zijn of haar vrije dagen om zichzelf dan voor te nemen dan ECHT goed

Comments


bottom of page